BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Educació organitza un curs de Formació Docent en Pilota Valenciana

educ_16-09-29_curs_pilota_1
image-424395

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través de la Direcció General d’Esport i el Servei de Formació del Professorat, ha organitzat un curs de Formació Docent de Pilota Valenciana dirigit a professors d’Educació Física que imparteixen classes en centres de Primària i Secundària.

Entre els objectius d’aquest curs està conéixer i reflexionar sobre l’evolució històrica i els aspectes sociològics de la Pilota Valenciana, aprendre els aspectes de cadascuna de les seus modalitats en relació a les instal·lacions, material i dinàmica de joc, així com experimentar i aconseguir un domini bàsic de les diferents tècniques i destreses tàctiques.

El curs es desenvoluparà al llarg de 4 mesos i tindrà una durada de 50 hores, 24 de caràcter estrictament presencial, i la resta de les 26 hores, a distància. Les primeres sessions seran presencials, mentre que la part central del curs es realitzarà a distància. En aquesta fase, cada docent haurà de dissenyar i aplicar una unitat didàctica de Pilota Valenciana adaptada al seu propi entorn de treball.

La part final del curs serà també presencial i en ella es realitzarà l’exposició oral de les unitats didàctiques pròpies, així com una posada en comú de les experiències pràctiques. En la última fase del curs es realitzarà una autoavaluació de la unitat didàctica, així com l’avaluació de la unitat realitzada per un company de curs.

Els continguts del curs aborden temes com ara ‘evolució històrica i aspectes sociològics i culturals de la Pilota Valenciana, modalitats i instal·lacions, materials, així com realització d’activitats pràctiques d’ensenyament i aprenentatge de ‘frontó valencià’, ‘raspall’, ‘modalitats a ratlles’, ‘galotxetes’, ‘galotxa’ i ‘escala i corda’.

La part presencial s’impartirà a l’IES La Malladeta a la Vila Joiosa. Les dates d’inscripció al curs són des del 20 de setembre fins al 23 d’octubre de 2016. Les dates per a confirmar el curs són des del 24 d’octubre fins a l’1 de novembre de 2016. I les sessions presencials es duran a terme el 8,10,15, 17, 22, i 24 de novembre de 2016 i 14 i 16 de febrer de 2017.

L’enllaç per poder informar-se i inscriure’s en el curs és el següent

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.