El Circuit de Carreres Populars de la Diputació torna aquest cap de setmana a Paterna

València Notícies | Redacció.– Paterna reprèn el circuit de Carreres de la Diputació de València després de l’estiu amb la Carrera del XXIII Gran Fons Vila de Paterna, una de les carreres clàssiques del calendari degà en els últims anys i possiblement la de més nivell individual.

La Carrera, que tindrà lloc aquest diumenge 1 d’octubre a les 9.30 hores, i que començarà el seu recorregut en la Plaça Enginyer Castells, al costat de l’Ajuntament, consta d’una distància de 15.000 m, i és la primera que es disputa després de l’estiu. Aquest Circuit de la Diputació reunirà als més destacats atletes del panorama Valencià.1

Diumenge que ve a Paterna anem a assistir a un dels duels més espectaculars dels últims anys entre els dos grans protagonistes del Circuit, Hassane Aouchar manté la primera posició però solament un punt per davant de Ouais Zitane, qui ha eixit vencedor de les dues últimes carreres del Circuit (Setaigües i Bunyol) celebrades a l’agost i setembre respectivament.

Possiblement l’atleta que obtinga la victòria aquest diumenge serà el virtual vencedor del Circuit. Al costat de Aouchar i Zitane. Cárnicas Serrano, com a club amfitrió, presentarà a tota la seua impressionant nòmina d’atletes. No seran els únics perquè els importants premis econòmics que concedeix l’organització han servit de trucada perquè molts uns altres il·lustres decidisquen posar-se el dorsal aquest diumenge a Paterna.

Tampoc faltaran per descomptat els atletes del Circuit que volen completar la seua participació en el calendari abans de l’arribada de la marató o els que estan lluitant per escalar llocs en les diferents classificacions.

Quant a categoria femenina es refereix, en la carrera de matí s’espera un gran nivell. Fatima Ayachi parteix com a favorita al capdavant i ja amb el Circuit resolt al seu favor.

En total més de 1800 atletes han realitzat la inscripció dels quals quasi un 20% són dones. Per clubs; Orero Paterna Runners, l’altre club de casa, és el que major nombre de participants aporta amb 127 atletes, seguit de Runners Ciutat de València i Cárnicas Serrano.

El club de l’empresa cárnica és l’organitzador de l’esdeveniment amb la col·laboració de l’ajuntament de la capital de l’Horta Nord. Són 15 km exigents i que combinen una part urbana per l’interior de Paterna amb l’entorn natural de la localitat, especialment la urbanització de la la Canyada.

Durant la carrera està previst que es lliure a tots els participants dues borses del corredor, una quan retiren el dorsal i una altra en finalitzar amb els productes peribles.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.