El Consorci de la Ribera participa aquest cap de setmana a Firarròs

El Consorci de la Ribera, organisme format per les Mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, estarà present enguany en la V edició de Firarròs, certamen que es celebra aquest cap de setmana en Sueca, per a presentar el treball que s’està portant a terme dins de Pla de Dinamització i Governança Turística de la Ribera de Xúquer, que està cofinançat per la Agència Valenciana del Turisme, la Diputació de València, València Turisme i el Consorci de la Ribera.

El Consorci oferirà als visitants de la fira informació sobre el Pla, del que formen part les actuacions per a l’adequació, millora, posada en valor i adaptació de l’oferta turística de la Ribera de Xúquer, així com la creació de productes turístics competitius. Amb la posada en marxa d’aquest Pla, el Consorci de la Ribera aposta per la diferenciació i especialització turística, així com per un turisme competitiu, sostenible i desestacionalitzat.

El turisme constitueix un eix estratègic per al desenvolupament econòmic de la Ribera de Xúquer, així com un motor de generació de renda i augment de l’ocupació, i una via de millora per a les condicions de vida dels seus ciutadans.

La Ribera compta amb nombrosos recursos paisatgístics, culturals, naturals i patrimonials, susceptibles de transformar-se en productes turístics atractius. Aquesta és una de les accions que formen part del Pla de Dinamització i Governança Turística. El Pla té com a objectiu augmentar la qualitat dels serveis turístics, crear productes turístics i posar en valor els recursos existents, així com ampliar i millorar els espais d’ús públic, el mitjà urbà i el natural, i sensibilitzar i implicar a la població i als agents locals en una cultura de la qualitat.

Sobre Consorci de la Ribera:
El Consorci de la Ribera está format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa i té com objectiu la gestió de convenis de col.laboració entre ambdos mancomunitats i altres organismes. També coordina les àrees d’energia, educació ambiental, promoció econòmica i turisme.

m5492_crop11014_1000x1000_proportional_1533042577D3ED
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.