El Músical oferix la cessió del seus espais no escènics a col.lectius i associacions

Valencia Noticias | Redacción.- El Teatre El Musical del Cabanyal-Canyamelar està ultimant el procediment pel qual cedirà els seus espais no escènics a associacions i col.lectius que vullguen utilitzar estes dotacions per usos culturals. La regidoria d’Acció Cultural ha organitzat una visita per a donar a conéixer estos espais als representants d’entitats que ja han mostrat interés per les instal.lacions del teatre i una vintena de persones han assistit a la convocatòria.

Actualment s’està treballant per fixar el procediment i les condiciones amb les quals es podrà demanar a l’Ajuntament de València la cessió.
image-284613

Actualment s’està treballant per fixar el procediment i les condiciones amb les quals es podrà demanar a l’Ajuntament de València la cessió.

El Musical és un espai públic municipal i des que l’Ajuntament de València ha assumit la seua gestió directa la regidoria d’Acció Cultural ha mostrat voluntat d’obrir el seu ús a la ciutadania i a les entitats culturals del Cabanyal-Canyamelar i de tota València. A banda d’acollir arts escèniques, el Teatre El Musical aspira a ser un centre cultural de referència i participatiu.

Als assistents a esta visita se’ls han mostrat les instal.lacions del teatre i ha explicat les seues possibilitats d’ús. El vestíbul, tres sales polivalents de diferents tamanys i una sala d’assajos estaran a disposició dels col.lectius que les necessiten i proposen activitats culturals, sempre que estiguen lliures i la programació artística del Teatre El Musical ho permeta.

Actualment s’està treballant per fixar el procediment i les condiciones amb les quals es podrà demanar a l’Ajuntament de València la cessió d’estos espais culturals a l’edifici del Cabanyal-Canyamelar. A curt termini es pretén habilitar a la pàgina web del TEM un calendari amb els espais disponibles en cada moment i un formulari amb tota la informació per poder sol.licitar l’ús de les sales no escèniques a l’ajuntament de València.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.