La Banda Municipal rendix un homenatge a Frank Sinatra en el seu concert de Nadal

El Péndulo | Redacción.-  El Concert de Nadal de la Banda Municipal, és un dels programes tradicionals del Palau de la Música que més expectació susciten. Demà dissabte es realitzarà l’assaig general, només per als Amics del Palau (11:30 hores) i  a l’endemà, diumenge ( a les 11:30 hores), el concert obert a tot el públic. Sota la direcció del seu titular Fernando Bonete, la centenària agrupació lírica rendirà un homenatge a Frank Sinatra en el centenari del seu naixement, amb temes instrumentats per Naohiro Iwai com ara “Cheek to cheek”, “I get a kick out of you”, “Everybody loves somebody”, “I’ve got you under my skin” o “My way”. El concert és gratuït i les entrades seran repartides una hora abans del començament: a les 10.30 hores.

El concierto es gratuito.
image-284617

El concierto es gratuito.

No faltaran a més, conegudes polkas i marxes de Johann Strauss com “De cacera”, “Tren d’excursió” o la cèlebre “Marxa Radetsky” i altres composicions com ara “El maestro Campanone” de Vicente Lleó i “Mac&Mort” de Harry Mortimer. En la segona meitat, a més de composicions com el vals i la czarda de “Coppélia” de Léo Delibes, i “Agnus Dei” de Georges Bizet, seran les nadales adaptades per a banda les protagonistes del concert, que seran cantades pel tenor Vicente Ombuena: “Ja vienen los Reyes”, “Gatatumba, tumba, tumba”, “Canta, ríe, bebe”, “Pero mira como beben los peces en el río”, “Aleluya”, “El tamboriner”, “White Christmas”, “Nit de pau”, “Ya viene la vieja”, “Dime niño, de quién eres”, “Hacia Belén va una burra” i “Gloria in excelsis Deo”.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.