El nou pas de Guillem de Castro dóna accés directe als Jardins de l’Antic Hospital i al MUVIM

València Notícies | Redacció.- Des d’ahir el tram de Guillem de Castro des del pas inferior d’Àngel Guimerà fins al carrer Cuenca ja compta amb una connexió de vianants entre els Jardins de l’Antic Hospital i l’altre costat de la calçada. El nou pas de vianants de Guillem de Castro, situat a l’altura del carrer Gandia i que dóna accés directe al MUVIM, acaba amb els quasi 270 metres de via urbana mancats d’encreuaments per als vianants.

No és l’únic que les obres de l’anell ciclista han inclòs. A principis del passat mes de gener es van instal·lar dos passos de vianants semaforitzats a l’altura del C.P. Cervantes. Un d’ells creuant el carrer Pare Manjón i l’altre travessant el propi Guillem de Castro. Es va tractar, a més, de la resposta a una demanda formulada per part de l’Associació de Veïns del Botànic i d’este centre escolar.

Paso de peatones en el MuVIM.

Tambè a Colón

Fa poc més d’una setmana que les obres de modificació de la cruïlla entre els carrers Colom, Sorní i Jorge Juan -integrades dins el projecte de l’Anell ciclista-, van finalitzar una de les actuacions principals. Es tracta de la substitució de l’antic pas de vianants per dos nous: un previ a la intersecció i un altre posterior. D’esta manera, i juntament amb la demolició de l’illa central -que no tenia l’espai suficient per als vianants detinguts davant del semàfor en roig-, així com l’ampliació de la vorera, es facilita la mobilitat de vianants i es crea un itinerari més segur, còmode i directe en una via tan transitada com és Colón.

Cal destacar que les obres de l’anell ciclista, no només creen una xarxa de circulació segura per a la bici, sinó que també estan millorant els itineraris dels vianants, tant en el que implica ampliar les voreres, com en la creació de nous passos de vianants .

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.