El PP anima al PSPV a eixir del despatx i passejar la platja per a evitar l’abandonament i les brosses que degraden la costa de Borriana

Contenedores basuras llenos (2)Clausell (PP): “Entre el Grau i la Malvarrosa no va haver hi servei de neteja durant el passat cap de setmana. Mentre, les papereres del Port desborden fems”

Borriana, : El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha animat al PSPV de la ciutat a eixir al carrer i recórrer la ciutat per a evitar la degradació i acumulació de brosses que es concentra en el districte marítim.

El PP s’ha fet ressò de les queixes de veïns de la zona de la costa que van denunciar la setmana passada l’absència de servei de neteja de divendres a diumenge. “Una circumstància que es produeix en un moment de màxima presència de ciutadans en el litoral posat que són molts els que es traslladen a la costa arribat l’estiu”.

Alejandro Clausell, regidor del PP en l’Ajuntament de Borriana, ha reivindicat l’obligació del PSPV de la ciutat de vetlar pel compliment dels contractes públics que, “com el de neteja, són bàsics en aquesta època”. El reforç de la prestació “s’ha de garantir als ciutadans i les queixes habidas durant el cap de setmana passat, per veïns que van denunciar l’absència del mateix, denota que alguna cosa falla”.

Des del Grup Municipal del PP a Borriana animen al PSPV a abandonar el confort de l’aire condicionat per a trepitjar el carrer i resoldre els problemes dels veïns. “De fet, hi ha papereres en espais públics del Port que acumulen brosses des de fa dies sense que ningú les revise i netege”. Una circumstància que provoca “que la imatge de la nostra ciutat es degrade a costa de la ineficàcia d’els qui haurien de vetlar pel compliment dels contractes i verificar que els reforços contractats durant l’estiu es compleixen”.

Fer-ho, tal com ha assenyalat el regidor del PP, “amb el mateix afany i perseverança amb el qual el PSPV ha aplicat pujades de la taxa de la brossa a veïns i comerciants de la ciutat. Un increment de la despesa a les famílies que, lamentablement, no ha vingut acompanyat d’una millora del servei ni tan sols del compliment de les condicions fixades en contracte”, ha lamentat el regidor.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.