El PP de Borriana demana a PSPV i Compromís que demostren que rescaten a les persones tornant als metges les ambulàncies

Ambulancia del SAMU.Suay (PP) elevarà una moció al ple per a exigir un pla que garantisca als professionals sanitaris el transport després de suspendre-ho per a atencions domiciliàries

Borriana, El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana sol·licitarà a PSPV i Compromís que demostren el seu lema de campanya, el rescat a les persones, garantint als veïns de Borriana una atenció mèdica urgent i eficaç retornant als metges les ambulàncies. La decisió del Consell, dirigit per tots dos partits, d’eliminar aquest transport als metges en cas d’atencions domiciliàries ha provocat “un minvament en l’atenció i servei sanitari als nostres veïns que no hem de ni recolzar ni podem permetre”.

Així ho ha considerat la regidora del PP a Borriana, Consuelo Suay, qui serà l’encarregada de defensar en ple una moció per la qual tendeix la mà a tots dos partits per a establir un pla d’acció que resolga el caos en el qual han sumit tots dos partits a la sanitat pública. “Negar-li a un metge una ambulància és com negar-li a un cirurgià el bisturí. No té cap sentit. I molt menys que ho apliquen aquells que van venir a rescatar als ciutadans de Borriana, a garantir-los ocupació, habitatge i sanitat universal”.

Per a Suay, “li aniria molt millor a Borriana si en lloc de tanta etiqueta, maquillatge i xerrameca es dedicaren a treballar una mica més i a reforçar serveis bàsics i necessaris, com són les ambulàncies, no a suspendre’ls”. Des del PP, “recolzarem amb el nostre treball i esforç qualsevol iniciativa que PSPV i Compromís desenvolupen en aquest sentit. És per açò que nostra proposta, la que presentem en forma de moció, planteja garantir als nostres metges un transport adequat tant per a l’atenció d’urgències demorables com no demorables”.

Perquè, tal com ha declarat la regidora, “la qual cosa no té cap sentit i està fora de  tota lògica és que la Conselleria de Sanitat Universal, que dirigeixen PSPV i Compromís, siga la que decideix apear als metges de les ambulàncies i els convida a atendre als seus pacients desplaçant-se a peu, amb bicicleta o en servei públic. Una mostra de quin és el grau de compromís dels dos partits que també governen Borriana cap als veïns”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.