El projecte ‘Barris per l’Ocupació’ es consolida amb 8 centres locals a la ciutat

València Notícies | Redacció.- La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, s’ha reunit amb l’equip del projecte ‘Barris per l’Ocupació’, en una trobada amb la premissa principal d’abordar el funcionament dels distints centres. Gómez ha agraït als treballadors la labor diària que realitzen i ha destacat el treball tan important “que estos centres complixen en cada barri, oferint noves oportunitats a través d’un servici pròxim i totalment personalitzat”.

Reunión de Barris per l'Ocupació.

La xarxa de centres Barris per l’Ocupació està composta per un equip de huit orientadores professionals, més el personal administratiu encarregat de facilitar informació sobre tots els servicis que posa a disposició València Activa per a la busca d’ocupació o inici d’un projecte empresarial. Actualment estos centres locals d’ocupació estan distribuïts en huit barris de València: Cabanyal, Fonteta, Rojas Clemente, Lleons, Emili Baró, Castella, Orriols i Benicalap. L’objectiu és obrir noves oficines que permeten promoure la carrera professional dels usuaris/àries i facilitar-ne la contractació.

La regidora ha insistit en el “compromís de l’equip de govern de treballar per  a millorar la situació laboral de les persones desocupades de la ciutat’. De fet, des del passat mes de febrer, els distints centres de Barris per l’Ocupació han atés  més de 760 persones desocupades, de les quals, 459 han sigut derivades a ofertes d’ocupació, amb un índex d’inserció del 21 %. En estos mesos, els centres han gestionat 1.215 ofertes de treball.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.