El TEM es consolida com dinamitzador cultural del Cabanyal

El Péndulo | Redacció.- La programació del quart trimestre del Teatre El Musical (TEM), que inclou i combina espectàcles amb iniciatives participatives per dinamitzar el Cabanyal, “consolida este espai municipal com un dinamitzador cultural del barri marítim”. Amb estes paraules la regidora Maria Oliver ha celebrat la proposta cultural per a la nova temporada d’este teatre “que vol convertir-se en un nucli de participació cultural per al veïnat del districte marítim”.

image-419731

 La Junta de Govern Local ha aprovat hui l’esmentada programació, que s’encetarà el pròxim 15 d’octubre. A partir d’eixe dissabte el TEM, que fins ara només obria quan tenia programat un espectacle, estarà obert tots els dies, a excepció del dilluns, i serà escenari de tallers d’art, dansa i circ per a totes les edats, per al veïnat i també per als professionals del sector.

Pel que respecta als espectacles programats, la regidora ha destacat que estan destinats a tots els públics. “El TEM albergarà des de tallers, circ i altres exhibicions infantils fins a conferències i altres propostes alternatives, així com espectacles de les diferents arts escèniques com, per exemple, l’últim treball d’investigació de la coreògrafa valenciana Sol Picó.

Este espectacle es celebrarà en novembre en el marc del congrés internacional IETEM, que tindra el seu epicentre al TEM amb programació artística que inclou el muntatge de ‘Birdie’, que interpreta la companyia espanyola de projecció internacional Señor Serrano, guardonada amb el León de Plata en la Bienal de Venecia.

El TEM també albergarà una serie de concerts amb protagonistes femenines com Alba Molina, que oferirà el concert homenatge als seus pares (Lole i Manuel), i Martirio, que estrenarà el seu últim concert en el Festival MUV, que l’any passat es va celebrar a Russafa i enguany al Cabanyal. Altres concerts de la sèrie La veu femenina seran interpretats per Marinah i Chicuelo i Vinila Von Bismark.

Per últim, durant la pròxima temporada, el TEM impulsarà la creació contemporània realitzada per joves valencians amb dos estrenes absolutes de la companyia valenciana Dancing Forward (jóvens coreògrafs que estudien en escoles internacionals) i de la Companyia Maquinant Teatre.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.