El Tribunal de les Aigües

El Tribunal de les Aigües està format per les comunitats de regantes de les sèquies de Quart, Benàger i Faitanar, Tormos, Mislata, Mestalla, Favara, Rascanya i Robella, així com de la sèquia de Xirivella. El Tribunal proporciona aigua de reg a més de 6.000 regantes que es distribueixen en una superfície de cultiu aproximada de 5.091 hectàrees que en la seua major part es dediquen al cultiu d’hortalisses.

 

El Tribunal de les Aigües és la institució de justícia més antiga d’Europa, i és per açò que la Diputació de València, a través de la seua impremta, col·labora amb l’edició dels seus fullets turístics, així com els llibrets dirigits a visites d’escolars i turistes que es reparteixen cada dijous enfront de la Porta dels Apòstols de la Catedral de València. En ells s’explica el funcionament del Tribunal i es destaquen els valors i principis que li han valgut el respecte de la societat valenciana.1-Rodríguez asiste al Tribunal de las Aguas foto_Abulaila (8)
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.