El València, Terra i Mar de judo estrena temporada al Japó amb els millors del món

El València, Terra i Mar de judo estrena temporada al Japó amb els millors del mónEl València, Terra i Mar de judo, format per dènou judokes, va viatjar el 3 de setembre passat al Japó per a entrenar en la universitat de Yamanashi i així començar la temporada 2015-16.

El centre d’entrenament, situat al sud del país, està dirigit per Nishida, un dels entrenadors de judo femení més prestigiosos del món.

Després dels exercicis de preparació a Tòquio, els valencians varen viatjar al nord del país, on els esperava Okada, campió olímpic i representant del país nipó en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016.

Aquest esport japonès compta amb els millors esportistes en les seues universitats, que constitueixen la columna vertebral dels equips nacionals, complementats per les concentracions en els centres d’entrenament de les prefectures (divisions territorials del Japó).

Els judokes del Terra i Mar, liderats per Laura Gómez i Júlia Figueroa en l’equip femení i per Sugoi Uriarte i David Fernández en el masculí, varen enviar al Japó Lorena Castell i Júlia Figueroa en la categoria de menys de 48 kg, Laura Gómez i Anna Pérez en 52 kg, Maitane Herrero en 57 kg, i Ángeles López i Laura Salles en 63 kg.

La categoria masculina estigué representada per Andrés Pérez i Jorge Cabo en 60 kg, Daniel Pérez, Sugoi i Gar Uriarte en 66 kg, Luis i Alberto Menéndez en 73 kg, el jove alzireny Alberto Varela i Ramon Zarco en 81 kg, Daniel Benazo en 100 kg, i David Fernández i Irinel Chelaru en més de 100 kg.
Els judokes arribaran a València divendres que ve i hauran d’adaptar-se a l’horari per a continuar amb els entrenaments de les pròximes competicions.
Mesos de durs entrenaments i competicions

Aquest equip potent i nombrós començarà la marxa competitiva a l’octubre, mentres que els sèniors que estan lluitant per la classificació olímpica competiran el pròxim mes en el Grand Prix de Taixkent, el Grand Slam d’Abu Dhabi i el Grand Slam de París.
Els que no estan en la classificació olímpica de Rio de Janeiro combatran a l’octubre en la categoria masculina de la Copa d’Europa de Glasgow, la femenina de Lisboa, la Copa d’Espanya d’Irun i la d’Europa a Marbella.
La categoria júnior participarà el mes que ve en les copes d’Espanya júnior de Sant Vicent del Raspeig i Tortosa.
Judokes del València, Terra i Mar classificats per als Jocs Olímpics

Sugoi Uriarte, David Fernández, Júlia Figueroa i Laura Gómez tenen per davant dos durs mesos per a la classificació dels Jocs Olimpics. Els dos grands slams d’octubre i la gira asiàtica de novembre seran claus per a la puntuació fins que acabe la temporada a l’abril.
Júlia, Laura i Sugoi hauran de lluitar per mantindre el seu lloc en la qualificació, mentres que David farà el possible per ficar-se en el rànquing mundial.
Coŀlaboració de la Diputació de València

Isabel García, diputada de Joventut, Esports i Igualtat, es va reunir la setmana passada amb Gloria Ropiñón, secretària del club València, Terra i Mar de judo, i li va transmetre la «coŀlaboració de la Diputació de València amb el club».

 

«Seguirem promovent la pràctica esportiva i sobretot recolzant l’esport minoritari i femení, ja que invertir en salut és millorar en qualitat de vida» —digué García.

– See more at: http://portal.dival.es/sala-prensa/content/el-valencia-terra-i-mar-de-judo-estrena-temporada-al-japo-amb-els-millors-del-mon#sthash.VbOwZZxz.dpuf
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.