La Diputació recolza una nova edició de FIMEL a Meliana

FimelAmigoClimentLa vicepresidenta de la nova Diputació de València, Mª Josep Amigó, ha assistit a la Fira Comercial i Agrícola de Meliana “FIMEL” 2015, que es va clausurar ahir.

Amigó ha destacat que FIMEL “és, com a fira comercial, una finestra oberta al ciutadà, la màxima expressió de la interacció venedor-client i consumidor, a més d’un important impuls econòmic dins de la xarxa de comerç local, un comerç viu on es troba tot el que el veí i el visitant poden voler”.

“Durant el certamen hem viscut uns dies intensos, amb actes emotius i homenatges a personalitats rellevants de Meliana, hem gaudit d’activitats culturals i d’oci, i sobretot, s’ha respirat un ambient de fira al mateix temps que s’ha apostat, un any més, per la tradició comarcal d’exhibir els productes de tota la comarca en ella, com des de fa 16 anys”, ha agregat la vicepresidenta.

Mª Josep Amigó va estar acompanyada en la seua visita per l’alcalde de Meliana, Josep Riera; el director general de Comerç, Natxo Costa; i la directora general d’Ocupació i Formació, Rocío Briones.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.