BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Catadau i Siete Aguas convida als seus veïns als tallers didàctics del SARC

ayuntamiento-catadau-4505635Catadau i Siete Aguas presenten demà dimarts les activitats didàctiques i lúdiques que estan dins del programa del Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació de València, i que va dirigit a tots els municipis de la província.
A les 17h, s’ofereix un taller de presentació de plats en la sala multiusos de Catadau. L’objectiu és instruir als assistents en la decoració de plats de forma original i divertida, ja que, a més de per la boca, el menjar també entra per la vista.  I per a aquells que disfruten de les manualitats, Siete Aguas disposa de multitud d’objectes, com a caixes, marcs, pitxers o revisters, per a ser decorats amb paper decoupage, fent l’efecte que l’objecte és nou i està pintat a mà. Aquest taller de manualitats i arts plàstiques tindrà lloc en la casa de la cultura del poble.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.