Aielo de Malferit amplia la seua delegació tributària en la Diputació

Aielo de Malferit amplia la seua delegació tributària en la DiputacióL’Ajuntament d’Aielo de Malferit ampliarà la delegació tributària que fins ara manté en la Diputació de València a la gestió de l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE).
La Diputació, a través del seu Servei de Gestió Tributària (SGT), s’ocupa actualment dels tributs d’un total de 286 ajuntaments, consorcis i entitats locals de la província.Aquesta labor evita a les administracions xicotetes i importants despeses, a més de permetre’ls incrementar la recaptació municipal, gràcies a l’actualització contínua dels padrons fiscals que realitza la Diputació, perquè representen fidelment la realitat, i del seu àmbit competencial provincial.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.