Els autobusos de l’EMT comptaran des d’este divendres amb nou personal per conducir-los i repara-los

València Notícies | Redacció.- L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València contractarà este divendres a 16 persones noves per a la seua plantilla, 11 conductors i conductores i cinc professionals de la mecànica. El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha afirmat que “estes contractacions arriben després d’anys de falta d’inversió en personal i una vegada la nova Direcció d’empresa es marcara com un dels seus principals objectius dotar a l’empresa pública de transports de la plantilla necessària per a desenvolupar les seues tasques”. Des de maig de 2015 hi ha hagut 221 noves contractacions, front a les 81 del període entre 2012 i 2015.Autobús de la EMT.

Amb la contractació d’estes 16 noves persones, ja són 47 els conductors i conductores que s’han incorporat a la plantilla en el que portem d’any i 168 des de l’arribada de la nova Direcció gerència. Pel que fa als professionals de la mecànica s’han incorporat sis persones enguany; 25, des de novembre de 2015.

Grezzi ha explicat que des de l’arribada del Govern de la Nau es va plantejar com a necessària la inversió en personal per tal de trencar amb anys de mancança en les contractacions. “Nosaltres ens creiem l’EMT com a empresa pública que ha de donar el millor servici i per això la dotem de tots els recursos necessaris, en este cas de plantilla”, ha destacat el regidor. “Ens agradaria fer més contractacions però, com és conegut, el govern central ens nega un any darrere de l’altre el finançament necessari. Tot i això, nosaltres continuem demostrant la nostra ferma aposta per l’EMT i el transport públic”, ha afirmat.

Nous inspectors 10 anys després

D’una altra banda, al proper mes de setembre es posarà en marxa una borsa de 25 inspectors i inspectores, cinc dels quals començaran a desenvolupar eixes tasques eixe mateix mes, 10 anys després de la darrera incorporació.

Cal recordar que en 2012 hi hagué 27 nous contractes a l’EMT; 9 en 2013 i 27 en 2014. Ja en 2015, amb el canvi de govern la tendència va començar a canviar amb la contractació de 52 noves persones (34 d’elles a partir de maig) i es va consolidar en 2016 amb 125 contractes nous: 106 conductors i conductores, cinc en Administració i 14 mecànics i mecàniques.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.