ELS Bombers de València realitzen 35 servicis en les últimes 24 hores com a conseqüència de la força del vent del nord

viento rama arbol caidaA partir de les 4 de la matinada hi ha hagut cinc intervencions per retirar branques caigudes de l’arbrat

El vent del nord que ha bufat amb major força de l’habitual sobre la ciutat ha sigut la causa que els Bombers de València hagen hagut de realitzar un total de 35 servIcis durant les últimes 24 hores. A partir de les 4 de la matinada de hui, quan ha bufat amb major intensitat, s’han realitzat cinc intervencions en diferents punts de València per a procedir a la retirada de branques caigudes de l’arbrat públic.

Efectius del Cos de Bombers de València han realitzat durant les últimes 24 hores (en el moment de redactar esta informació) un total de 35 servicis en diferents punts de la ciutat com a conseqüència de les ratxes de vent del nord, si bé cal destacar que en cap d’ells les causes que han obligat a eixes intervencions han revestit gravetat. S’ha tractat, en general, d’accions preventives relacionades amb caigudes de branques o algun xicotet sanejament de façanes.

La intensitat del vent ha sigut major durant la passada matinada i ha provocat que, a partir de les 4 hores, s’hagen hagut de realitzar cinc intervencions, segons informen des del Parc Central de Bombers. En tots els casos han estat motivades per caiguda de branques a la via pública, que han sigut retirades amb la major celeritat. Els carrers Sant Bruno, Cadis i Mistral són alguns on s’ha produït estos xicotets incidents originats pel vent del nord, esmenats per unitats del cos de bombers de la ciutat.

Aproximadament 20 bombers del Parc Central, Parc Nord i Parc de Campanar han intervingut en estos servicis de protecció ciutadana, encara que ascendeix a 50 el nombre d’efectius de guardià preparats per atendre possibles contingències en el cas que fora necessari a causa de la força del vent.

 

 

 

www.valencia.es

 

 

 


 

 

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.