Els grups valencians Funkiwi’s i Tardor entre els protagonistes del macroconcert de Falles

Valencia Notocias | Redacción.- La renovació arriba als clàssics concerts de Falles que, des de la setmana prèvia a les celebracions, van ambientant la ciutat. Enguany compten amb un nou esdeveniment, l’Amstel Fest, una completa jornada festiva que tindrà lloc el pròxim 11 de març en la ubicació tradicional dels Jardins de Vivers, rematada per un concert protagonitzat pels valencians Funkiwi’s i Tardor, seguits dels canaris Efecto Pasillo i amb Maldita Nerea com les estrelles més conegudes del cartell.

Durant la presentació, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha agraït als patrocinadors, la cervesera Amstel i Cadena 100, la seua prolongada col·laboració amb l’Ajuntament, “que ha aconseguit consolidar una programació musical i cultural diversa durant les festes falleres, especialment quan servix d’altaveu i promoció per als artistes locals”.

La jornada festiva que tendrá lugar el próximo 11 de marzo en la ubicación tradicional de los Jardines de Viveros.
image-333983

Per la seua banda, la diputada de Joventut, Isabel García, ha destacat la col·laboració de la cervesera valenciana amb el certamen Sona La Dipu, que dóna cabuda des de fa anys en els seus esdeveniments als guanyadors del concurs per a bandes jòvens: “Cal agrair l’esforç que fan per a renovar-se constantment i la seua aposta pel talent local donant cabuda tant a creadors valencians com a la música en valencià”.

Des de les dos de la vesprada del divendres 11 i fins ben entrada la nit, l’Amstel Fest acollirà diverses propostes culturals repartides en una zona gastronòmica i un pop-up market dedicat a l’art i disseny que, com a nota musical, comptarà amb una karaoke rock band. Tot l’espai serà d’accés lliure.

Per a obrir boca, set food trucks, els nous restaurants sobre rodes, aparcaran als Jardins de Vivers per a oferir les seues especialitats. Per la seua banda, el pop-up market donarà l’oportunitat de conéixer el treball de jóvens talents de la il·lustració, la moda, l’art i la ceràmica i joieria artesanals. Així mateix, a l’estand de l’associació Sokosai es podran contemplar exemples d’ikebana, l’ancestral art floral japonés.

A partir de les tres de la vesprada, l’Amstel Fest comptarà amb un karaoke amb músics professionals i un excèntric mestre de cerimònies. El públic podrà triar entre un ampli repertori que inclou des d’AC/DC o Blur fins a Ramones, Extremoduro, Los Rodríguez, Mecano i fins i tot Concha Velasco o Raphael.

Des de les huit de la nit

Des de les huit de la nit es podrà accedir a l’esplanada de Vivers, l’escenari del gran concert en el qual, durant quasi quatre hores, sonarà el millor pop-rock nacional. Dos bandes locals seran les encarregades d’obrir la nit: Tardor, amb el seu indie rock en valencià, i Funkiwi’s, guanyadors de l’última edició de Sona La Dipu. Com ha apuntat el director de la cadena Cope a la Comunitat Valenciana i responsable de l’organització musical, Borja Rodríguez, “tindrem una arrancada de gran qualitat, amb sabor i accent valencià, en una mostra de suport a la música que es fa a la ciutat i que cada vegada té una escena més potent.

Desde las dos de la tarde del viernes 11 y hasta bien entrada la noche, el Amstel Fest acogerá diversas propuestas culturales.
image-333984

Després vindrà el torn d’Efecto Pasillo, amb el seu pop matisat de reggae i funk, i tancaran la vetlada Maldita Nerea, que presentaran el seu cinqué disc i repassaran les cançons més populars de la seua trajectòria.

Per a poder assistir a aquest concert, serà necessari obtindre una de les milers de polseres que Amstel ja ha posat en circulació. Reunint 14 contraetiquetes de terços d’Amstel 100 % i Amstel Radler, els majors de 18 anys podran canviar-les per dos polseres presentant el DNI a les oficines de Cadena 100 (passatge del Doctor Serra, 2) de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h, i els dissabtes d’11.00 a 14.00 h. El mateix 11 de març, sempre que l’aforament tancat de set mil persones ho permeta, també es podrà realitzar el bescanvi a les taquilles dels Jardins de Vivers a partir de les huit de la vesprada.

Ja el dissabte 12 de març, la música continuarà amb el Fiestazo MegaStar, també patrocinat per la cervesera valenciana. Es tracta d’una sessió amb més de quatre hores que arrancarà a les nou de la nit i en la qual participaran els discjòqueis Nils van Zandt, Javi Reina, Alex Guerrero, Dasoul, Josué Gómez, Sergio Blázquez i Álvaro Sicilia. Els Jardins de Vivers acolliran este esdeveniment per al qual poden arreplegar-se invitacions a les oficines de l’emissora MegaStar, al passatge del Doctor Serra de València.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.