Els Jardins de Vivers, escenari del comiat del grup gallec Los suaves

El Péndulo | Redacció.- Els Jardins de Vivers seran, esta nit, l’escenari del comiat del grup gallec Los Suaves, que posaran fi a la seua gira “La música s’acaba” a València. En el marc de la Gran Fira, els Jardins de Vivers també acolliran un altre concert que celebrarà els 20 anys de Tranquilo Música amb la participació d’algunes formacions valencianes.

Los Suaves.
image-400319

Los Suaves, en actiu des de 1980, i amb més de 2 milions de còpies dels seus 11 àlbums editats, va emprendre la seua gira de comiat al març de 2015, per a donar les gràcies i tornar el suport mostrat pels seus fidels seguidors durant tots estos anys.

En l’escenari de Vivers se celebrarà el comiat d’esta banda, que ha sigut guardonada amb premis com el Referendo Heavy Rock de 1999 i el de Millor Banda de Heavy en Directe de l’any 2000 per la revista Heavy Rock.

Yosi Domínguez (veu i guitarra), Alberto Cereijo (guitarra solista), Fernando Calvo (guitarra rítmica), Charly Domínguez (baix) i Tino Mojón (bateria), els components actuals d’este grup, interpretaran per última vegada les seues cançons amb influències que van des del hard rock dels irlandesos Thin Lizzy fins al heavy i el rock urbà.

Pel que fa al concert de dissabte, cal destacar l’actuació de Senior i el Cor Brutal, Tórtel, Los Glurps, Cuello i els discjòqueis Blutasi, Quique Medina, Visonte i Eduardo Guillot.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.