BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Els municipis valencians ja poden demanar les ajudes del pla de la Diputació contra la sequera

Técnicos de Egevasa trabajan en la red de abastecimiento de un municipio valencianoAjuntaments, agrupacions i mancomunitats tenen de termini fins al 20 d’agost per a presentar la sol·licitud de projectes que milloren l’eficiència de les xarxes de proveïment d’aigua

Els municipis, agrupacions i mancomunitats valencianes ja poden sol·licitar les ajudes del pla contra la sequera de la Diputació de València. El termini per a demanar-les, segons publica aquest dijous el Butlletí Oficial de la Província, estarà obert fins al 20 d’agost.

Les actuacions que es podran executar estan encaminades a millorar la xarxa de subministrament d’aigua potable als habitatges, mitjançant projectes com la construcció de nous dipòsits o la millora dels existents, l’automatització i el telecontrol de les instal·lacions o la reforma de les tècniques per a controlar pèrdues, entre altres.

Les subvencions, que ascendeixen a 6,2 milions d’euros entre 2018 i 2019, permeten als ajuntaments presentar un projecte de fins a un màxim de 100.000 euros. En el cas que les actuacions plantejades superen aquest pressupost, serà l’ajuntament qui assumisca la resta del cost.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.