Els municipis valencians ja poden demanar les ajudes del pla de la Diputació contra la sequera

Técnicos de Egevasa trabajan en la red de abastecimiento de un municipio valencianoAjuntaments, agrupacions i mancomunitats tenen de termini fins al 20 d’agost per a presentar la sol·licitud de projectes que milloren l’eficiència de les xarxes de proveïment d’aigua

Els municipis, agrupacions i mancomunitats valencianes ja poden sol·licitar les ajudes del pla contra la sequera de la Diputació de València. El termini per a demanar-les, segons publica aquest dijous el Butlletí Oficial de la Província, estarà obert fins al 20 d’agost.

Les actuacions que es podran executar estan encaminades a millorar la xarxa de subministrament d’aigua potable als habitatges, mitjançant projectes com la construcció de nous dipòsits o la millora dels existents, l’automatització i el telecontrol de les instal·lacions o la reforma de les tècniques per a controlar pèrdues, entre altres.

Les subvencions, que ascendeixen a 6,2 milions d’euros entre 2018 i 2019, permeten als ajuntaments presentar un projecte de fins a un màxim de 100.000 euros. En el cas que les actuacions plantejades superen aquest pressupost, serà l’ajuntament qui assumisca la resta del cost.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.