Els socialistes de la Marina Alta demostren a la Trobada d´Escoles d´Alcalalí el seu compromís pel valencià i la cultura valenciana

Imatge-XXII-Trobada-Valencia-Morvedre_EDIIMA20170605_0042_22· La Comissió Executiva Comarcal del PSPV-PSOE de la Marina Alta va estar representada de manera amplia amb la presència de secretaris i secretaries de diverses àrees

· També acudiren un gran nombre de regidors i regidores socialistes competents en l’àrea d´Educació de consistoris de tota la comarca, així com la diputada autonòmica a Les Corts Valencianes, Rosa Mustafà
· El secretari d´Educació de la Executiva, Joanvi Fornés, afirma que “amb aquest esdeveniment deixem constància que la nostra llengua està més viva que mai. Els socialistes per la nostra part hem demostrat que estimem el valencià, estem pel valencià”

· Mengual: “Aquestes trobades representen el èxit de tants anys d´organització per part de la comunitat educativa. La veritat és que hui per hui és un encontre anual de preservació, posada en valor i cura de la nostra llengua i el nostre patrimoni”

Dénia. La Trobada d’Escoles en Valencià celebrada ahir a Alcalalí va comptar amb la presència la Comissió Executiva Comarcal del PSPV-PSOE de la Marina Alta, mitjançant una amplia representació de la mateixa. Va estar present el secretari general, Óscar Mengual, acompanyat pel secretari d’Educació, Joanvi Fornés; la secretària d’Igualtat, Montse Villaverde; la secretaria de Participació Ciutadana i Transparència, Ascen López; el secretari de Sanitat i Benestar Social, Héctor Morales; i la secretària de Reactivació Comarcal, Marbel Avellà. A més, van estar també recolçant la jornada un gran nombre de regidors i regidores socialistes competents en l’àrea d´Educació en consistoris de tota la comarca, així com la diputada autonòmica a Les Corts Valencianes, Rosa Mustafà.

Les expectatives es van complir sobradament i el poble d’Alcalalí rebre ahir una gran quantitat de gent relacionada amb el món educatiu, especialment pares i una gran part de l’alumnat, però també professors i persones que es van acostar a aquest poble de la Vall del Pop. “Amb aquest esdeveniment deixem constància que la nostra llengua està més viva que mai. Els socialistes per la nostra part hem demostrat que estimem el valencià, estem pel valencià”, va afirmar Fornés en nom de la Executiva.

El titolar d´Educació a la Comarcal va afegir que “els socialistes considerem que és una festa no només de les escoles, sinó també de totes les persones que viuen a la Marina Alta i pensem que el nostre suport era molt important, donades les circumstàncies que s’han produït tant en l’elecció del poble com en l’organització de l’esdeveniment. Aquest partit ha estat sempre del costat de la defensa del valencià, hem remarcat en innombrables ocasions la Llei 4/1983, de 23 de novembre, d’Ús i Ensenyament del Valencià i considerem que avui era el millor moment per demostrar que estem al costat de la nostra llengua i la nostra cultura, defensant-la com sempre hem fet”.

Per altra banda, el secretari comarcal, Óscar Mengual, va explicar que “aquestes trobades representen el èxit de tants anys d´organització per part de la comunitat educativa. La veritat és que hui per hui és un encontre anual de preservació, posada en valor i cura de la nostra llengua i el nostre patrimoni. Felicitem a l´Ajuntament d´Alcalalí i a totes les entitats com la Cappev que han fet possible aquest event, que ha estat un èxit”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.