Encès llums de Nadal de Castelló

Encès llums de Nadal

El recorregut comercial s’ha realitzat just després de l’acte oficial de l’encès de les llums de Nadal que han protagonitzat les reines de les festes de la Magdalena 2016, Carolina Tárrega Beltrán i Lola Marco Alors. A les 18.30 hores han premut l’interruptor que il·luminarà el Nadal i l’Any Nou a Castelló fins al pròxim 6 de gener.

Un 88,6% de les bombetes instal·lades corresponen a baix consum, fil lluminós i leds i l’11,4% són microllums. El cost de l’energia consumida per l’enllumenat nadalenc ascendeix a 7.122 euros i l’horari serà de 17.40 a 1.40 els dies 24, 25 i 31 de desembre i 1, 5 i 6 de gener mentre que la resta de la campanya serà de 17.40 a 22.40. S’estima que el consum d’energia serà de 8.296 kWh. Amparo Navas
Fotógrafa

151127 encendido luces navidad (4)
image-271622

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.