BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Èxit de la VIII Parada Mora de Jacinto Benavente – Reina Dª Germana

2.000 persones es reuneixen per a disfrutar de la parada més nombrosa de València.

El passat dissabte va tindre lloc la VIII Parada Mora organitzada per la falla Jacinto Benavente – Reina Doña Germana amb un èxit total d’organització i participació. Com en anys anteriors els “Moros de Jacinto” van reunir en el creuament dels carrers Salamanca i Reina Doña Germana de València a 2.000 persones que disfrutaren d’una parada que, després d’esta edició, s’ha consolidat com la més nombrosa de la ciutat de València i com una de les referents del cap i casal.

VIII Parada Mora de Jacinto Benavente - Reina Doña Germana

La quantitat de músics participants, més de 300 de set agrupacions musicals diferents, les 13 comparses que desfilaren, la decoració del carrer i l’atrezzo dels acompanyants va fer que per unes hores el carrer Salamanca de València fora el centre de la festa en el barri. En la parada van participar la fallera major e infantil, Belén Escobar Ivars i Rocío Clavel Calatayud, esta última acompanyada per varies falleres majors d’altres comissions de l’Agrupació.

VIII Parada Mora de Jacinto Benavente - Reina Doña Germana

Amb esta parada la Falla Jacinto Benavente – Reina Doña Germana continua amb el seu interés per fer més grans les falles. Enguany, com en els últims excercisis, Jacinto Benavente tracta de consolidar-se com una comissió activa dins la festa.

VLC Ciudad / Redacción

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

One Response to "Èxit de la VIII Parada Mora de Jacinto Benavente – Reina Dª Germana"

  1. Pingback: Bitacoras.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.