Fernando Giner censura que el tripartit deixe passar dos estius sense implantar una estratègia turística

València Noticies | Redacció.-  “Tot just arribar a l’ajuntament vam dir que València tenia l’oportunitat de convertir-se en el destí prioritari del Mediterrani i ha sigut decepcionant conéixer que el pla estratègic de turisme de la ciutat no està encara acabat. La mala gestió fa que València perda trens. I este ho ha perdut. Ens pareix excessiu perdre dos estius en una legislatura en un tema tan important per a la ciutat com és el turismo”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner.

Fernando Giner.
image-374207

Segons les opinions del sector turístic presentades hui pel regidor de Turisme, Joan Calabuig, els productes turístics de la ciutat amb major potencial són la cultura i els congressos. “En el primer ple d’esta legislatura, Ciutadans va presentar una moció, protegida per tots els grups, per a crear sinergies entre el Palau de Congressos i Fira València precisament per a la captació de més congressos per a la ciutat”, ha dit Giner.

 “A més, el ‘mystery shopper’ de Ciutadans ha detectat en diverses ocasions com falta promoció dels referents culturals de la ciutat en les oficines de turisme. València necessita accions immediates per a posar en valor la cultura i el turisme de congressos en la ciutat”, ha conclòs el líder de C’s.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.