Fernando Giner, Narciso Estellés i l’Agrupació de Ciutat Vella de Ciutadans es reunixen amb el Mercat Central

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, el regidor de C’s Narciso Estellés i diversos membres de l’Agrupació de Ciutat Vella de Ciutadans s’han reunit amb la gerent del Mercat Central, Cristina Oliete, i amb el president de l’associació de venedors del Mercat Central, Francisco Dasí, per a analitzar la situació que viu el mercat.

Reunión en el Mercado Central.
image-358765

Durant la reunió, Giner ha assegurat que “el comerç de València està patint inseguretat jurídica ja que a la pujada de l’IBI se sumen els dubtes sobre els horaris comercials i la falta d’una política de mobilitat que permeta als comerciants planificarse”.

Els membres de Ciutadans van visitar, junt amb la gerent del Mercat Central, l’obra no acabada de la línia 2 del metre i l’entorn del Mercat Central per a valorar les possibilitats d’accesibilitat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.