Giner a Ribó: “Esperem que, a més de fer actes nacionalistes i partidistes, tinga alguna idea per a millorar la vida dels valencians”

València Notícies | Redacció.- “Esperem que, a més de fer actes nacionalistes i partidistes, tinga alguna idea per a millorar la vida dels valencians”, ha declarat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, durant la seua intervenció en el ple celebrat hui en el consistori.Fernando Giner.

“Eixes concentracions que vostés han proposat esta setmana en tots els ajuntaments de la Comunitat i en Les Corts Valencianes estan totalment fora de lloc”, ha destacat Giner, el qual ha censurat que Compreels meus “estiga utilitzant de manera indeguda les institucions per a fomentar el nacionalisme”.

El portaveu de Cs ha exigit a l’alcalde que es pose a gestionar i deixe el seu  “vocació d’oposició”. “Els valencians es mereixen que el govern municipal siga constructiu, això és el que els ciutadans esperen de vostés, a més de ser la seua obligació”, ha afegit Fernando Giner.

“Compartim el problema de la falta d’inversions i de la infrafinançament, però la solució no és fer un ús partidista i de confrontació amb Espanya”, ha conclòs el portaveu de Ciutadans.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.