Giner a Ribó: “Nosaltres creiem en la igualtat d’oportunitats no en la igualtat de pensament”

València Notícies | Redacción.- “Nosaltres creiem en la igualtat d’oportunitats, no en la igualtat de pensament”, ha dit el portaveu de Ciutadans, Fernando Giner qui ha recordat hui en el Ple que “el pilar bàsic de l’educació és la llibertat d’elecció. Giner ha fet estes declaracions durant el debat, en el ple municipal, d’una moció, elaborada per Ciutadans, sobre la llibertat d’elecció en l’educació i perquè l’Ajuntament inste a la Generalitat a què esta no es vulnere.

El portaveu de Cs ha destacat que el sistema concertat “es complementari del públic no subsidiaro”. “Lo que s’està fent des de la Conselleria d’educació és pervers”, hi ha afegit.

Giner juntos a jóvenes a favor de la elección libre en la educación.

“Estem a mitat de legislatura i els xiquets seguixen en barracons”, ha recordat Giner, “i mentrestant, Marzá està negociant amb l’educació dels nostres hijos”, ha dit.

En esta línia, el portaveu de Cs ha advertit de que la sentència sobre el plurilingüisme “es un avis”. Prèviament al debat de la moció de Ciutadans han intervingut en el Ple de l’Ajuntament representants de l’APA del col·legi La Puríssima Germanes Franciscanes de la Inmaculada de València. A més de diversos representants de pares dels col·legis El Loreto, El Pilar i membres del sindicats FSIE-CV.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.