Giner assegura que l’augment de càrrecs del Consell s’utilitza per a arreglar els problemes interns de PSPV i Compromís

València Noticies | Redacció.- El portaveu autonòmic de Ciutadans, Fernando Giner, ha assegurat que l’augment de càrrecs públics en el Consell té com a principal objectiu reconduir els problemes interns dels seus socis, PSPV i Compromís. “Després de les eleccions generals, les discrepàncies internes s’han intentat arreglar amb canvis en el segon i tercer escaló del Consell de manera que cusen els trencats produïts en els partits. Els moviments no responen, per tant, a una necessitat de govern sinó a qüestions internes de partit”, ha dit Fernando Giner.

Fernando Giner.
image-411374

Respecte al PSOE, el líder de Ciutadans ha explicat que els canvis busquen “utilitzar l’administració per a recompondre files després dels últims resultats i col·locar afins en posicions estratègiques”. En relació a Compromís, el portaveu de C’s ha destacat: “Diuen que vénen a regenerar però, quan han tingut l’oportunitat de governar, han recuperat la vella política. Açò es demostra en casos com el de l’enchufismo de la secretària autonòmica Dolores Salas o l’abús del càrrec de la directora general Mónica Cucarella“.

Per a concloure, Fernando Giner ha dit: “Més que una remodelació de govern, ha eixit a la llum el canvi d’estratègia que necessiten després un any de Consell compost per dos socis ambiciosos. El que s’albira, més enllà d’una pau superficial, és que la situació no és còmoda per als socis de govern, que intenten mantindre l’idil·li amb més càrrecs”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.