Giner censura a Ribó per incomplir els compromisos aprovats en ple i comissions a proposta de Ciutadans

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat l’alcalde de València, Joan Ribó, per incomplir els compromisos aprovats en ple i comissions a proposta de Ciutadans. “Novament hem de lamentar la gestió de Ribó, que no complix els compromisos que adquirix amb l’oposició en plens i comissions”, ha dit el portaveu de C’s.fernando-giner

Fernando Giner ha afirmat: “Des del grup municipal de Ciutadans hem treballat enguany per a proposar iniciatives que beneficien i són necessàries per als valencians. També hem servit de corretja de transmissió de moltes reivindicacions veïnals i de distints col·lectius que a hores d’ara no tenen possibilitat de presentar mocions en el Ple. Aprovar estes mesures per a després no executar-les, a més de suposar un incompliment, és fer oïdes sordes als valencians”.

En este sentit, el portaveu de C’s ha recordat que entre les mocions aprovades pel tripartit i que no s’han aplicat enguany està la del “concejal 34”, que donaria la possibilitat a les dites associacions de presentar iniciatives en el Ple, la referent que les engrunsadores dels nostres jardins estiguen adaptats o el programa de suport a jóvens emprenedors de menys de 30 anys, entre altres iniciatives de C’s.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.