Giner: “El tripartit de Ribó no sap gestionar el boom turístic del Mediterrani”

València Noticies | Redacció.- “El tripartit de Joan Ribó no sap gestionar el boom turístic del Mediterrani”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, després de fer-se oficial els canvis en l’Equip de Govern encapçalament per Joan Ribó.

Fernando Giner.
image-411025

“El Mediterrani està davant d’una situació inèdita per l’arribada de més visitants i els canvis de titularitat en la regidoria de Turisme provocaran que la ciutat acabe el segon estiu d’esta legislatura sense una estratègia de turismo”, ha afirmat Fernando Giner.

El portaveu de C’s ha puntualitzat que estem “davant d’un problema del tripartit de Ribó on no es gestiona una àrea tan important com és el turismo”. Giner ha recordat que “el turisme internacional està creixent a Espanya quatre vegades més que en la ciutat de València” mentres “el tripartit de Ribó no ha posat en marxa una estratègia per a gestionar tots els turistes que ens arriben”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.