BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Giner: “És inacceptable que la taxa de desocupació juvenil de la ciutat supere a la de la Comunitat”

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat al tripartit de Ribó per la mala evolució de la desocupació juvenil (menors de 25 anys). “És inacceptable que la taxa de desocupació juvenil de 16 a 24 anys en la ciutat supere a la de la Comunitat”, ha dit que Giner en referència a les dades de l’EPA del tercer trimestre d’enguany, que assenyalen que la taxa de desocupació juvenil en la ciutat ha pujat del 44,1% al 48,4% mentres la taxa de desocupació juvenil de la Comunitat ha passat del 47,3% al 42,5% i la de l’Espanya, del 46,5% al 41,9%.fernando-giner

Les causes d’esta evolució, ha explicat Giner, estan en la falta d’impuls de l’activitat econòmica. “Ribó no està centrat a crear ocupació i benestar per als ciutadans i les conseqüències d’això és que s’està agreujant l’exclusió social dels jóvens”, ha assegurat.

El portaveu de Ciutadans ha afegit: “En l’últim ple vam posar el problema dels jóvens en el centre del debat amb la nostra proposta d’incloure una clàusula social perquè es contracten jóvens en els concursos públics. És necessari canviar la tendència que estan patint els jóvens. Ciutadans està centrat en això i continuarà presentant propostes per a donar una oportunitat a què són el present i el futur de València”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.