Giner: “És inacceptable que la taxa de desocupació juvenil de la ciutat supere a la de la Comunitat”

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat al tripartit de Ribó per la mala evolució de la desocupació juvenil (menors de 25 anys). “És inacceptable que la taxa de desocupació juvenil de 16 a 24 anys en la ciutat supere a la de la Comunitat”, ha dit que Giner en referència a les dades de l’EPA del tercer trimestre d’enguany, que assenyalen que la taxa de desocupació juvenil en la ciutat ha pujat del 44,1% al 48,4% mentres la taxa de desocupació juvenil de la Comunitat ha passat del 47,3% al 42,5% i la de l’Espanya, del 46,5% al 41,9%.fernando-giner

Les causes d’esta evolució, ha explicat Giner, estan en la falta d’impuls de l’activitat econòmica. “Ribó no està centrat a crear ocupació i benestar per als ciutadans i les conseqüències d’això és que s’està agreujant l’exclusió social dels jóvens”, ha assegurat.

El portaveu de Ciutadans ha afegit: “En l’últim ple vam posar el problema dels jóvens en el centre del debat amb la nostra proposta d’incloure una clàusula social perquè es contracten jóvens en els concursos públics. És necessari canviar la tendència que estan patint els jóvens. Ciutadans està centrat en això i continuarà presentant propostes per a donar una oportunitat a què són el present i el futur de València”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.