BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Giner: “La desocupació està descendint més a Espanya que en la Comunitat. S’està desaprofitant el boom turístic”

València Noticies | Redacció.- El portaveu autonòmic de Ciutadans, Fernando Giner, ha destacat hui que la desocupació en l’Espanya ha descendit un 2,23% mentres en la Comunitat la baixada ha sigut de només un 1,72%.Fernando Giner.

A més, la Comunitat Valenciana ha empitjorat este estiu les seues dades. Este mes de juliol ha abaixat la desocupació en 7.545 persones mentres que l’any passat van ser 7.743. “Dels últims set anys, 2016 ha sigut el quart en baixada de desocupats pel que, ni de bon tros, s’està aprofitant la conjuntura favorable que existix en el conjunt d’Espanya”, ha dit Giner.

Segons ha explicat el portaveu autonòmic de C’s, “la Comunitat Valenciana està desaprofitant l’auge del turisme. Els touroperadores estan desviant turistes a Espanya, on ha crescut en el que portem d’any un 11,6% el nombre de turistes internacionals mentres que el creixement en la Comunitat Valenciana s’ha disparat fins al 19,2%. Este boom turístic no s’està traduint en una millora del mercat laboral ja que la desocupació baixa més a Espanya que en la Comunitat”.

La desocupació en la província de València ha abaixat un 1,39% mentres que en la província de Castelló ha descendit un 2% i en la província d’Alacant un 2,08% enfront de la baixada del 2,23% en el conjunt d’Espanya.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.