Giner: “La ideologia de Ribó perjudica el desenrotllament econòmic. Ha de reflexionar sobre la rebaixa de l’IBI al xicotet comerç”

València Noticies | Redacció.- “La ideologia de Ribó perjudica el desenrotllament econòmic de la ciutat de València. Una vegada més li demanem a l’alcalde que reflexione sobre la rebaixa de l’IBI al xicotet comerç i que escolte al seu equip de govern perquè tant el seu regidor de comerç, com els seus socis de PSPV, s’han mostrat a favor de reconsiderar la rebaixa de l’IBI al xicotet comerç prevista per al pròxim año”, ha declarat el portaveu de Ciutadans, Fernando Giner.

Fernando Giner.
image-415001

Giner ha recordat que el xicotet comerç és un dels grans motors de la ciutat de València i “amb l’estrangulació del consistori molts xicotets empresaris s’estan veient abocats a abaixar la persiana, una situació enfront de la que es deu actuar”, ha explicat.

En la Comissió d’Hisenda del passat juliol es va aprovar amb els vots favorables del C’s, PSOE, i PP escoltar la proposta de CECOVAL d’eliminar la pujada d’impostos a més de 1200 comerços. “Ribó ha de replantejar-se la seua negativa i li demanem que se sumix a nosaltres en pro del creixement económico”, ha destacat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.