Giner pregunta a Ribó sobre el personal necessari i el cost que representa per a l’Ajuntament gestionar tres escoletes

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha presentat una bateria de preguntes a l’alcalde de València, Joan Ribó, en la que demana el detall sobre el personal i els mitjans econòmics que es van a destinar a les escoles infantils de Quatre Carreres, Solc i Gent Menuda.Fernando Giner.

Després del desig anunciat per Ribó de gestionar directament estos tres centres educatius, Giner ha dit: “Demanem transparència a l’alcalde i que detall tant el cost que tindrà per al pressupost com el personal que es va a destinar a cada centre educatiu i les tarifes que van a haver de pagar el personal que es va a destinar a cada centre educatiu i les tarifes que van a haver de pagar els pares”.

En la bateria de preguntes presentada, Giner ha preguntat també sobre els motius que han portat a Ribó a desprendre’s de la gestió de les escoles infantils de Massarrojos i Ros Belda mentres vol la de les escoles infantils de Quatre Carreres, Solc i Gent Menuda.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.