Giner: “Ribó deu més de 110 milions d’euros en inversions als valencians”

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat hui la paupèrrima execució de les inversions del consistori. “Ribó deu més de 110 milions d’euros en inversions als valencians. L’ajuntament està totalment col·lapsat perquè té un alcalde a temps parcial a què se li entravessa la gestió”, ha dit Giner.

Les dades d’execució pressupostària a 30 de setembre situen en 145,4 milions d’euros els diners reservat per a inversions encara que només s’han executat 35,2 milions. “Han passat tres trimestres de l’any i l’execució no arriba ni al 25% del pressupost. Ribó no sap gestionar. A més, cada any ho fa pitjor ja que enguany ha executat un 42% menys que el que va fer en 2016”, ha dit Giner.

Respecte a inversions concretes, el portaveu de Cs ha destacat que dels 11 milions previstos per a renovació d’enllumenat públic només s’han executat 110.000 euros. “Nou mesos per a renovar el 1% dels fanals promeses suposa una prova més de la ineficaç gestió de Ribó”, ha dit Giner.

A més, dels 6,4 milions previstos per a la renovació de voreres només s’han executat 300.000 euros. Respecte a les obres d’urbanització en barris, hi ha previstos més de tres milions d’euros i només s’han executat 6.533,64 euros mentres que per a remodelació de jardins i de mercats hi ha dos milions d’euros per a cada un d’ells mentres que l’execució se situen en el 10% en ambdós. Tampoc s’ha executat res de la restauració del pont de Serrans i del pont de la Trinidad.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.