Giner: “Ribó dificulta la conciliació de la vida laboral i familiar”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que “Ribó dificulta la conciliació familiar ja que no facilita treballar i tindre fills. Les deficiències en la gestió de l’alcalde compliquen la planificació dels pares. L’Ajuntament ha de fer fàcil la vida als ciutadans i no ser un creador d’incerteses”.fernando-giner

Esta situació s’agreuja, ha explicat Giner, pel caos i la falta d’informació als pares en l’educació de 0-3 anys. “Els pares no coneixen encara si les beques de menjador seran autoritzades o no. Encara estan en la fase de llistes provisionals del xec escolar i les ajudes per a material no estan convocades ni ho estaran fins a novembre”, ha explicat Giner.

“La falta de gestió porta a què els pares no sàpien quant els va a costar l’educació infantil. A açò s’anomena caos i descoordinació. Els pares no poden estar amb esta incertesa”, ha lamentat Giner.

La falta de gestió, tal com ha explicat el portaveu de C’s, va més enllà de les ajudes. “València té dos centres educatius, Ros Belda i Massarrojos, acabats i sense inaugurar. Són inversions fetes que no milloren la qualitat educativa i que creguen inseguretat en la zona sobre l’oferta que hi haurà. Ribó ha de centrar-se a donar el millor servici al ciutadà posant en valor totes les infraestructures que ja disposa la ciutat”, ha demanat el portaveu de C’s.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.