Giner: “Ribó i Puig han de deixar de tirar balons fora en la T-2”

València Notícies | Redacció.- “Ribó i Puig han de deixar de tirar balons fora. La seua responsabilitat és gestionar i això de ‘España nos roba’ no és excusa per a tot. La T-2 és una infraestructura de la Generalitat i per tant esta ha de finalitzar les obras”, ha declarat el portaveu de C’s, Fernando Giner, sobre la trobada entre l’Alcalde de València, Joan Ribó, i el President de la Generalitat, Ximo Puig, celebrat este matí en l’Ajuntament de València.fernando-giner

“Reunirse per a dir que tot ho té de solucionar el govern central no és ser responsable”, ha afirmat Giner. El portaveu de C’s ha exigit que “el alcalde i el President de la Generalitat es preocupen pel benestar dels ciutadans i deixen en un segon pla les seues disputes i equilibris per a conservar els seus respectius sillons”. En esta línia, Giner ha exigit a ambdós “la responsabilitat i serietat necessàries per a governar i la màxima transparència en la gestión”. “Deben assumir els seus compromisos en compte d’estar tan preocupats per conservar els seus puestos”, ha dit.

“Els valencians estem vivint en una ciutat foradada i damunt Ribó i Puig estan fent que tinguem les butxaques foradats perquè perdem dia a dia milions d’euros pel deteriorament incessant de a T- 2”, ha destacat Giner, el qual ha recordat que ambdós dirigents seguixen la mateixa estratègia de “tirar balons fora amb el Col·legi 103 que està provocant que el començament de les obres s’eternice”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.