Giner: “Tardà ha de respectar a la Comunitat Valenciana i la unitat d’Espanya”

Fernando Giner.

Fernando Giner.

València Noticies | Redacció.- “Tardá ha de respectar a la Comunitat Valenciana i la unitat d’Espanya”, ha declarat el portaveu autonòmic de C’s, Fernando Giner, després de la intervenció del portaveu d’ERC en el Congrés dels Diputats en què ha invitat a la Comunitat Valenciana i a les illes Balears a unir-se al seu procés independentista.

Giner ha ratllat de “inconcebible” que Ximo Puig no es pronuncie per a contestar a Tarda. “Le recorde a Puig que el seu paper és defendre a la Comunitat, els seus interessos i donar-li el lloc que li correspon”.

“Hui s’ha descobert el pla ocult que els integrants de Compromis, entre ells Joan Ribó, tenen per a la Comunitat Valenciana, unir-se els seus socis independentistes d’ERC en el seu procés secesionista”, ha conclòs el portaveu de C’s.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.