IV CONGRÉS MAGDALENER Comités organitzadors

 

Els comitès organitzadors del IV Congrés Magdalener es va reunir ahir de vesprada, dilluns, 10 de juliol, al Palau de la Festa, en la seua segona sessió conjunta de treball, per tal d’avançar en l’organització del fòrum fester. Els membres dels comitès van analitzar les condicions de participació de la ciutadania com a congressistes i les estratègies de comunicació immediates per a animar a la participació mitjançant la redacció i enviament de comunicacions al congrés.

La inscripció al IV Congrés Magdalener per a majors de 18 anys i gratuïta, i les places seran il·limitades, per la qual cosa els membres dels comitès organitzadors intentaran mobilitzar als diversos col·lectius festers de la ciutat perquè transmeten a les persones que tinguen clar que van a inscriure’s en el congrés que ho facen durant la primera quinzena de setembre. Als comitès organitzadors els preocupa especialment la sala en la qual es realitzaran les sessions del congrés en les quals es presentaran i votaran les diverses ponències per a convertir-les en declaracions institucionals. A hores d’ara, algunes de les principals sales de la ciutat, com el Teatre del Raval, l’Auditori o el Centre Cultural La Marina, estan ocupades per a les dates en que s’han convocat les sessions congressuals i els comitès estudien realitzar les sessions a espais com la Pèrgola o el campus de la Universitat Jaume I.

Els comitès organitzadors del IV Congrés Magdalener van treballar també ahir les actuacions que s’han de dur a terme per tal de motivar durant aquest mes de juliol la redacció i presentació de comunicacions, que serà possible a finals d’aquesta setmana o primers de la setmana vinent, un cop es publique la pàgina web del congrés. Durant aquesta setmana s’obriran els perfils del congrés a les principals xarxes socials, des dels quals es començarà a informar a la ciutadania del desenvolupament del congrés i de les possibilitats de participar-hi activament, i també se l’animarà a opinar sobre les Festes de la Magdalena, fent arribar les seues crítiques, anàlisis, suggeriments i propostes mitjançant la redacció i enviament de comunicacions, les quals poden ser individuals i col·lectives.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.