James Rhodes debuta al Palau amb fantasíes de Chopin i la Sonata núm. 31 de Beethoven

El Péndulo | Redacció.- El pianista carismàtic i talentós James Rhodes debuta demà dissabte (a les 19:30 hores) al Palau de la Música, on interpretarà un recital com acostuma, sense programa, encara que ha afirmat que interpretarà entre altres, la “Fantasia en fa menor” i la “Polonesa fantasia” de Frederic Chopin i la “Sonata para piano núm. 31” de Ludwig van Beethoven.

james-rhodes-en-su-trabajo-landscape

Rhodes, que a més és un fenomen literari amb el seu llibre “Instrumental. Memòries de música, medicina i bogeria”, estarà en l’escenari en un ambient molt íntim, amb una llum zenital que incidix en la seua comunió amb el públic. Explicarà que suposa per a ell cada obra, i compartirà amb el públic la història de la seua vida, i com la música l’ha ajudat a superar les terribles experiències que s’ha trobat. L’artista britànic aportarà un enfocament diferent de la música clàssica sobre l’escenari, que no deixa indiferent a ningú.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.