Joan Ribó, creu que “ja toca” que els valencians celebrin “units” el 9 d’octubre

L’alcalde de València, Joan Ribó, creu que “ja toca” que els valencians celebrin “units” el 9 d’octubre

A quatre dies de la celebració de la diada del 9 d’octubre, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha volgut fer una crida a la participació en els actes commemoratius de la festivitat de Valencià. Per primera vegada amb un vídeo, l’alcalde ha aprofitat l’ocasió per fer una crida a totes les “persones i entitats que vulguen unir-se a una gran marxa de valencianitat” perquè participin en la processó cívica que el dia 9 recorre els carrers de València acompanyant la Reial Senyera.


Ribó, de Compromís, tracta en aquest vídeo de rebaixar la tensió dies abans d’un 9 d’octubre que serà el primer que se celebri sota el mandat de la coalició nacionalista i per al qual algunes entitats secessionistes estan promovent la participació dels seus simpatitzants per “valencianitzar” –diuen– aquesta diada. “Ja toca: valencians i valencianes, unim-nos i disfrutem del nostre dia”, assenyala a la fi del vídeo l’alcalde.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.