Joan Ribó, creu que “ja toca” que els valencians celebrin “units” el 9 d’octubre

L’alcalde de València, Joan Ribó, creu que “ja toca” que els valencians celebrin “units” el 9 d’octubre

A quatre dies de la celebració de la diada del 9 d’octubre, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha volgut fer una crida a la participació en els actes commemoratius de la festivitat de Valencià. Per primera vegada amb un vídeo, l’alcalde ha aprofitat l’ocasió per fer una crida a totes les “persones i entitats que vulguen unir-se a una gran marxa de valencianitat” perquè participin en la processó cívica que el dia 9 recorre els carrers de València acompanyant la Reial Senyera.

Ribó, de Compromís, tracta en aquest vídeo de rebaixar la tensió dies abans d’un 9 d’octubre que serà el primer que se celebri sota el mandat de la coalició nacionalista i per al qual algunes entitats secessionistes estan promovent la participació dels seus simpatitzants per “valencianitzar” –diuen– aquesta diada. “Ja toca: valencians i valencianes, unim-nos i disfrutem del nostre dia”, assenyala a la fi del vídeo l’alcalde.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.