BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

 Puig demana a Rajoy “no prohibir” la solidaritat i que permeta a la Generalitat acollir un vaixell de refugiats

President_Europa_PressAgencies. El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha demanat aquest dilluns al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que “no prohibisca la solidaritat” i permeta noliejar un vaixell perquè 1.100 refugiats de Síria puguin arribar a Valencià. Puig, en un esmorzar informatiu d’Europa Press a Madrid, ha instat l’executiu de Rajoy a autoritzar el projecte del govern valencià, ‘Esperança del Mediterrani’, que permetria l’arribada de refugiats a Valencià, “com en el passat va ocórrer amb els republicans valencians”.

El cap del Consell ha posat l’accent que la seua proposta, rebutjada per Moncloa, comptaria amb un vaixell de Baleària, per la qual cosa “no costarà ni un euro als contribuents”. Al seu judici, Valencià és “una terra solidària” i ha afirmat que hi ha “molts” valencians disposats a acollir refugiats sirians. També ha indicat que existeix “una colònia important de sirians en la Comunitat que estan col·laborant en aquest pla de reinserció de refugiats”

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.