BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Jorowski debuta al Palau de la Música amb la London Philharmonic interpretant Chopin i Mahler

El Péndulo | Redacció.- Vladimir Jurowski debutarà demà diumenge (19:30 hores) al Palau de la Música de València, per dirigir a la London Philharmonic Orchestra amb un programa en què el públic podrà escoltar en la seua primera mitat el cèlebre “Concert per a piano núm. 1” de Frédérick Chopin, que serà interpretat pel concertista canadenc Jan Lisiecki.vladimir-jurowski-foto-matthias-creutziger

En la segona part s’interpretarà la “Simfonia núm. 4” de Gustav Mahler en la qual intervindrà la soprano Sofia Fomina, que també debuta a l’auditori valencià.

Jurowski és considerat com un dels millors directors de música de l’actualitat, i un dels grans maestros que faltaven per debutar al Palau de la Música de València. A més, ho fa amb la London Philharmonic de la qual és el seu titular des del 2007.

Nascut a Moscou, va estudiar als conservatoris de Dresden i Berlín. En 1995 va fer el seu debut internacional al Festival de Wexford, amb “La nit de maig”, de Rimski-Kórsakov, i més tard, al Covent Garden, amb “Nabucco”. Ha estat al capdavant de les filharmòniques de Berlín, Viena, Sant Petersburg, Royal Concertgebouw Orchestra i Tonhalle de Zuric, entre moltes altres.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.