La Banda Sinfónica la Lira de Pozuelo guanya la secció d’honor del Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de València’

El Péndulo | Redacció.- La Banda Sinfónica la Lira de Pozuelo, de Pozuelo de Alarcón, amb un total de 371 punts, ha resultat la guanyadora de la secció d’honor del Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de València’ 2016. L’Agrupació Musical l’Amistat de Quart de Poblet de València ha quedat en segona posició amb 361,5 punts, mentres que l’Agrupació Musical Santa Cecilia Castalla  d’Alacant ha ocupat el tercer lloc amb 348,5 punts. A l’acte han assistit l’Alcalde de València, Joan Ribó, la Regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, el Diputat de Cultura Xavier Rius i el Director del Palau de la Música, Vicent Ros.

La Banda Sinfónica la Lira de Pozuelo.
image-407839

Com a societat convidada mentres ha deliberat el jurat, ha actuat la Banda Municipal de València que, sota la direcció del mestre Fernando Bonete, ha interpretat la marxa valenciana ‘9 d’octubre’ del mismo Bonete, i la suite simfònica ‘Diego de Acevedo’ de Miguel Asins Arbó. La dotació dels premis per a la secció segona ha sigut de 9.000 euros per a la guanyadora, 6.000 euros per a la segona i 4.000 euros per a la tercera.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.