La Banda Municipal repetix el seu concert de Nadal plé de marxes i polques vieneses

El Péndulo | Redacció.- La Banda Municipal de València interpreta hui (11:30 hores), el seu concert extraordinari de Nadal. Es tracta de la primera volta que la centenària agrupació lírica oferix dos concerts de Nadal en la història del Palau, ja que sempre el concert del dissabte era d’assaig general. Este programa gratuït és una de les cites tradicionals de l’auditori valencià que més expectació susciten, i que provoquen llargues cues.CONCIERTO NAVIDAD BANDA MUNICIPAL VALENCIA

Sota la direcció del seu titular Fernando Bonete, es podran escoltar cèlebres polkas i marxes vieneses de la família Strauss com ara la “Marxa Radetzky” o les polques ràpides “Sense preocupacions” i “Sota trons i llampecs”, els valsos d “El Trencanous” de Txaikovski i de la “Suite de Jazz núm. 2” de Shostakovich, i una sel·lecció de les nadales més conegudes pel públic, que seran cantats pel tenor Vicente Ombuena com ara “White Christmas” d’Irving Berlin, “Nit de Pau” de Grüber, i les populars “O Tannembaum”, “Adeste Fideles”, “Dime niño, de quién eres” o “Hacia Belén va una burra” i “Gloria in excelsis Deo”, entre moltes altres.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

One Response to "La Banda Municipal repetix el seu concert de Nadal plé de marxes i polques vieneses"

  1. Marketing Online Valencia  28 de diciembre de 2016 at 09:13

    El concierto fue espectacular. Recomendable 100%

    Responder

Leave a Reply

Your email address will not be published.