La Banda Municipal i l’Orquestra de València juntes per commemorar el 9 d’Octubre

València Notícies | Redacció.- Els professors de la Banda Municipal i de l’Orquestra de València es reuniran a l’escenari de la Sala Iturbi del Palau de la Música, demà dissabte 8 d’octubre, a les 19.30 hores, per interpretar un concert extraordinari en el marc de la celebració del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello ha manifestat: “volíem programar un concert molt especial dedicat a tota la ciutadania, i quina millor manera que reunir en el mateix escenari 95 professors de les nostres dos grans formacions musicals”. En este sentit, ha afegit que serà “un programa netament valencià en què es podrà escoltar la nostra música, tant dels clàssics com dels compositors actuals, i una oportunitat única de gaudir de l’excel·lència de les dos institucions musicals juntes”.

FILM 2875 CONCIERTO ORQUESTA DE VALENCIA Y BANDA 28-04-2012
image-426323

El concert és gratuït i el públic podrà arreplegar la seua invitació a partir de les 18.30 hores, una hora abans del començament del concert. Davall la direcció dels titulars de les dos formacions, Fernando Bonete i Yaron Traub, interpretaran un programa molt variat amb l’estrena absoluta de l’obra Simbiosi de José Alamá i altres obres de compositors valencians com ara els pasdobles dedicats a les Falleres Majors de València Sofía Soler Casas de Martínez Gallego i Alicia Moreno Morales d’Hugo Chinesta, així com una selecció de La Corte del Faraón de Vicente Lleó, el preludi de La Revoltosa de Ruperto Chapí, Mar i Bel de Ferrer Ferran, Cobles de la meua terra de Manuel Palau i Fira de Juliol i 9 d’octubre del mateix Bonete. El concert conclourà amb la interpretació de l’himne de la Comunitat Valenciana del mestre José Serrano.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.