La Diputació apropa la cultura de Govern Obert als municipis

València Notícies | Redacció.- El Seminari GO! “Govern Obert. Com obrir els governs locals?” organitzat pel Servei de Transparència, a través del Programa de Formació Local de la Diputació de València, obri el 5 d’abril les jornades divulgatives en transparència, participació i rendició de comptes que la Diputació posa a la disposició dels ajuntaments de la província. «Una clara aposta pel govern obert des del coneixement i la formació», en paraules del diputat Roberto Jaramillo.Alberto Ortiz de Zárate.

Els assistents desenvoluparan, a través de tallers, processos de disseny de polítiques de govern obert, identificant d’una manera clara i pràctica com poder dur-los a terme en la seua administració. Una sessió amb un caràcter eminentment pràctic, en la qual els assistents comprovaran com l’objectiu del govern obert és possible si ho adaptem a la realitat del municipi.

Davant l’èxit de l’anterior convocatòria, el diputat Roberto Jaramillo, es va comprometre a convocar una nova edició d’aquest seminari que impartirà novament Alberto Ortiz de Zárate el 5 d’abril.

Les sessions formatives GO! són gravades i aquest material audiovisual està publicat en el canal Youtube del Servei de Transparència http://bit.ly/CanalGO «com a recurs públic al servei de la ciutadania en matèria de govern obert», en paraules de Jaramillo.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.