La Diputació obri les inscripcions per al primer ‘Congreso Mujeres y Deporte’ d’Espanya

València Notícies | Redacció.- La Diputació de València ha obert la inscripció al primer ‘Congreso Estatal Mujeres y Deporte’, que se celebrarà a València entre els dies 31 de març i 1 d’abril. Ja està disponible la pàgina web de l’esdeveniment (www.congresomujeresydeporte.com), en la qual els usuaris poden accedir per a inscriure’s. A més, s’han obert perfils en xarxes socials: en Facebook i Twitter @CongresoMujYDep.

“Pretenem que cada vegada arriben més dones a l’esport, que les que opten per una carrera professional siguen també més i que les que ho fan puguen continuar en l’àmbit esportiu una vegada es retiren”, ha assenyalat la diputada d’Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García. A més d’aquest objectiu, també se cerca impulsar plans públics amb l’esport femení i promoure la participació i la presència de les dones en els llocs de responsabilitat i de presa de decisions.

Congreso Estatal Mujeres y Deporte.

La iniciativa va dirigida a esportistes populars, d’elit, o professionals; clubs, associacions i entitats esportives; institucions relacionades amb l’esport i la igualtat en l’àmbit esportiu; responsables d’entitats esportives; entrenadores, gestores esportives, directives o tècniques esportives; i a qualsevol persona interessada en el foment de la participació de les dones en l’esport.

El congrés comptarà amb la presència d’esportistes de primer nivell, com la judoka olímpica Ana Carrascosa; la subcampiona olímpica de waterpolo a Londres 2012, Jennifer Pareja; i la jugadora de bàsquet Anna Montañana, medalla de Bronze en el Mundial 2010 i subcampiona d’Europa amb la Selecció Espanyola de Bàsquet, a més d’exjugadora en la WNBA (Woman NBA).

Així mateix, en el congrés hi haurà taules centrades en l’àmbit institucional, entitats esportives, mitjans de comunicació i universitats, tot sota el paraigua d’una ponència marc que estarà impartida per Ainhoa Azurmendi, consultora esportiva en Avento i professora de la Universitat del País Basc.

Es tracta del primer congrés d’àmbit nacional sobre dones i esport i està organitzat per la Diputació de València en col·laboració amb el màster de Gestió Esportiva de la Universitat Politècnica de València (UPV), l’organització Nosaltres Esportistes i la gestora Emtesport. L’esdeveniment tindrà lloc en el saló d’actes de l’edifici Nexus, situat en el Campus de Vera de la UPV.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.