La Diputació de València celebra la jornada DEMO DAY II Smart Cities

El Saló de Reines de la Diputació de València ha acollit la jornada DEMO DAY II Smart Cities que organitza el Think Tank Smart Cities (AVAESEN) amb la col·laboració de la Diputació. El diputat de Modernització, Ivan Martí, ha estat l’encarregat de presentar la jornada junt amb el president d’Avaesen, Marcos J. Lacruz i la directora d’Avaesen, Bianca Dragomir.

Foto 1

 El responsable de l’àrea de Modernització, Ivan Martí, ha destacat que “el que estem fent des de Diputació és treballar en línies de modernització i de implantació de les Smart Cities que estem duent a terme i, en este moment, ja està funcionant”.

 L’objectiu de la reunió era obtenir un diagnòstic de la situació actual dels municipis a través de l’exposició dels seus reptes i projectes a partir de les àrees de treball de les Smart Cities i, d’eixa manera, compartir coneixements de bones pràctiques gràcies al diàleg públic-privat, amb l’accés a un repositori de solucions aportades per les empreses, instituts d’investigació, universitats, associacions, startups i pimes membres del Think Tank.

 A la sessió també han participat representants municipals de Paterna, Carcaixent, Quart de Poblet, Rafelbunyol i Cheste, per a presentar les seues iniciatives i els seus reptes perquè els seus municipis siguen considerats Smart Cities.

 Perquè un municipi o una ciutat siga eficientment sostenible s’han de cobrir les àrees d’innovació social, energia, medi ambient, mobilitat i govern (e-Administració, e-Govern, Open Data…).

 El president d’Avaesen, Marcos J. Lacruz, ha assenyalat: “aquests tipus de jornades són molt beneficioses perquè ens serveix com a font d’inspiració per a saber que els ajuntaments estan treballant per millorar la vida dels ciutadans a través d’iniciatives com les Smart Cities, però també per a les nostres empreses poder conèixer de primera mà les necessitats dels diferents consistoris  i poder oferir-los serveis concordes a les seus necessitats”.

Avaesen serà l’encarregada de realitzar les guies de les Smart Cities als diferents municipis gràcies al conveni de col·laboració amb la corporació provincial.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.