La Fundació Esportiva Municipal rebaixa la seu ràtio de pagament mitjà a proveïdors un punt respecte a abril

València Noticies | Redacció.- La Fundació Esportiva Municipal ha reduït la seua ràtio de pagament mitjà a proveïdors un punt respecte a la xifra del mes passat. Durant el mes de maig, la FEM ha aconseguit situar la seua ràtio de pagament mitjà en 5,44, mentre que a l’abril era del 6,45, que ja va suposar una baixada de 8 punts en any natural.

Esta ràtio s’obté de la ponderació del temps de pagament o retard en el pagament del deute comercial en què es valoren els períodes de pagament o demora i les quantitats pendents o satisfetes. Això vol dir que l’organisme autònom de l’Ajuntament de València està atenent les seues obligacions de pagament molt per davall dels terminis mitjans.

Se sitúa en 5,44 respecto al 6,45 del mes de mayo.
image-381809

Es tracta d’una de les xifres més baixes d’esta entitat des que el Reial Decret 635/2014, de 24 de juliol, va desenvolupar la metodologia i obligà totes les entitats de dret públic a calcular i donar a conéixer este indicador, que pondera el temps de pagament o retard del deute comercial i les quantitats pendents o satisfetes. Durant maig s’han satisfet factures per un import total de 347.700,07 €

La mitjana durant l’últim any natural és de 14,69 punts, la qual cosa vol dir que l’organisme autònom rebaixa en quasi deu punts l’algorisme que es trau de les factures pagades.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.